na vrh

Modna Zgodba: V Zakulisju S Špelo Močnik

Modna zgodba za jesensko številko revije LifeStyle Magazin (našli jo boste v trgovskem centru Supernova na Rudniku v Ljubljani) se mi je porodila z mislijo na dinamično jesen. Taka, ki bo od zaposlene, ambiciozne ženske terjala izpopolnjen videz, pa tudi veliko gibanja. Nastala je serija fotografij, ki Špelo Močnik prikazujejo v novi luči. Pokukajmo v zakulisje snemanja in preštejmo vtise.

Ličenje in frizura

Začeli smo z ličenjem. Vizažist Damjan Boškovski je ustvaril svež lepotni videz s poudarkom na ustnicah in licih. Ta je zasenčil v slogu petdesetih let prejšnjega stoletja, se pravi na spodnjem delu obraza. Videz je posodobil z učinkom zračnosti, prosojnosti. Nobenih težkih pudrov! Prekrivnosti je bilo pravzaprav res bore malo. Tudi zato, ker ima Špela Močnik sijajno kožo medeno zlatega, zapeljivega tena.  

V enaki maniri smo nadaljevali tudi pri oblikovanju frizure, ki so jo ustvarili v frizerskem salonu Simple. Špela ima izredno goste in zdrave lase. Zato je bil še toliko večji užitek opazovati kako nastaja volumen, ki so ga v salonu Simple naredili s pomočjo fenanja ter privihanja las s krtačo. Prednji del so poudarili še s kodralnikom, kar je poskrbelo za dodatno očarljivost na že tako ljubkem Špelinem obrazu. 

Modna zgodba ličenje in frizura

Scena

Skupaj s fotografinjo Jano Urbas (je odveč pripomniti, da je na snemanju kar žvrgolelo od super pozitivne ženske energije) smo začele snemalno seanso. Akcija, prvi kader! Špela je, kot je verjetno tako ali tako vajena, sede za lepotilno mizico uživala v lepotnem razvajanju. Lep scenarij, kajne.

Delo v teku

Posnetek je nastal v drogeriji Müller, kjer sem našla tudi zadnjo dišavo znamke Jean Paul Gaultier in ga uporabila kot del scene. Ga že poznate? Imenuje se Scandal A Paris.  

Scena

Nekako pod vtisi kozmetike, parfumov in vsega lepega smo zavile v L’Occitane. Da, to je tista prekrasna trgovina urejena v provansalskem slogu. Tam se v toplih, rumenkasto rjavih ambientalnih tonih na poličkah bohotijo izbrana lepotila, negovalni izdelki ter dišave. Špela je bila takrat že preoblečana v izredno očarljivo, atraktivno kombinacijo oker hlač, brezrokavnika in šala. Tega sem nonšalantno (nikakor pa ne brezskrbno!) ovila okoli njenih ramen ter zapela z broško. Zadnje čase velikokrat ponavljam, da se prav s takim preprostim (in dostopnim) trikom odlično osveži še tako monoton stajling.          

Modna zgodba styling

Modna zgodba po Špelino

Ste vedeli, da Špela vztrajno zavrača zamisel, da bi v celoti nosila črnino? Všeč mi je, da ima ženska dodelano modno predstavo, da se je našla, kot rečemo. Da bo njen lastni stilistični duh še bolj poudarjen je prefinjeno pozirala pred dvigalom ter pokazala kako bo jeseni izgledala No.1 fashionista. Pred tem pa še nekaj napotkov za pravo modno držo.

Modna zgodba po Špelino

Pa še o nastanku moje najljubše, subtilne fotografije izrazito ženstvenega značaja. Špela Močnik, leže na oblazinjenem divanu, zasanjana, privlačna, čudovita. Tak posnetek lahko nastane le izpod ženskih rok (bravo Jana!). Fotografijo smo posnele v trgovini Transporter Footwear, Špela pa ima oblečen mehak siv komplet, ki je dodatno razgiban s karo vzorcem v nežnem krem odtenku. Morda ravno ta videz še najbolje opisuje modno vzdušje prihajajoče sezone. Stavite na minimalizem in ga nosite z veliko mero značaja. Tako, kot je to z največjo prepričljivostjo naredila Špela.

Modna zgodba Preprosto jaz

Modna zgodba z naslovom “Preprosto jaz” je v celoti na voljo v najnovejši številki revije LifeStyle Magazin, ki je na voljo v trgovskem centru Supernova Ljubljana-Rudnik. Fotografirala je Jana Urbas.

Nika Ambrožič Urbas

Nika Ambrožič Urbas

 

Instagram
  • Sprayground nahrbtniki za odštekane! 🌈
.
.
#supernovaljubljana #supernova #theathletesfoot #taf #sprayground #streetwear #styleinspo
  • Všečkaj, če bi nosila novo ZOE kolekcijo Untamed. 🌴
.
.
#supernovaljubljana #supernova #polleosport #newin #newcollection #sport #trends #style #zoe #untamed #spring #summer #untamedcollection #zoeuntamed #sportoutfit
  • Liscina pomladna eleganca. 🌷
.
.
#supernovaljubljana #lisca #liscalingerie #lingerie #beautiful #elegant #beauty #feelspecial #details #flowers #spring #women #romantic #liscafashion #shopping #mall #love
  • V The Body Shop sta prispeli najbolj osvežilni poletni kolekciji! 🥒 Cool Cucumber z vonjem po kumarah in mentolu prijetno hladi, 🍋 Zesty Lemon z vonjem po sočnih limonah pa krasno osveži.
.
.
#supernovaljubljana #supernova #thebodyshop #thebodyshopslovenija #summer #summercollection #newin #beauty #fresh #cool #cucumber #lemon #zestylemon #coolcucumber
  • GIVEAWAY | @manipedispa_supernova ti podarja trajno gelish lakiranje nohtov! 💅

V nagradni igri sodeluješ tako, da v komentar zapišeš prijateljico, ki si želi lepih in urejenih nohtov.

Žrebamo v petek, 22. 5. 2020. Srečno! 😊

Veseli bomo, če boste sledili naši Instagram strani in sodelovali tudi v prihajajočih nagradnih igrah. 😉
.
.
#supernovaljubljana #supernova #manipedispa #giveaway #nagradnaigra #prizegame #gelish #win
  • Naj vam otroški Disney junaki polepšajo dan s svojimi prikupnimi izrazi in zabavnimi detajli. 😍
.
.
#supernovaljubljana #supernova #pandora #disney #jewellery #charms #bracelet #style #details

Sledite nam!

E-novice
Show Buttons
Hide Buttons