na vrh

IZ ZAKULISJA: 5 UTRIKOV IZ USTVARJANJA MODNE ZGODBE Z IVO KRAJNC BAGOLA

Tokrat smo se odločili za spremembo, saj veste- spremembe so stalnica življenja- in se na ustvarjanje modne zgodbe odpravili v center Supernova Šiška. Če še ne veste, pomladna izdaja revije LifeStyle Magazin je na voljo tako v trgovskem centru Supernova Rudnik, kot tudi v Šiški. K sodelovanju smo povabili igralko Ivo Krajnc Bagola, ki je dokazala, da se z lahkoto prelevi v vlogo modela. Le pokukajte z nami v zakulisje.

1. Lokacija – V Šiški sije sonce

Kreativni tim je na setu usklajeno deloval, kar zelo pripomore k dobrem rezultatu. Na srečo je bil dan poln sonca kot nalašč za pomladno tematiko. Naš model je v objektiv ujel priznani fotograf Aleš Bravničar. »Iva ima naravni talent in zna pričarati kakšno koli emocijo v trenutku,« je povedal po končanem delu. TRIK: Aleš je tokrat izbral stare objektive za posebno igriv videz fotografij.   

2. Ličenje – Kot pomlad

Vizažistki Maji Drab je za inspiracijo Ivinega make up na misel prišla kar pomlad sama, ki prinaša svežino in nežne barve. Uporabila je lahek puder in primer z rožnatim podtonom, ker ima Iva zelo lepo in negovano kožo. Z mešanico teh dveh je dosegla poenoten ten ter svež in sijoč videz kože. TRIK: Na vekah, licih in ustnicah je uporabila kremno rdečilo za lica v rožnato-koralnem tonu, ki poudari njeno barvo oči. Samo še dodatek črne maskare in pomladni videz je tu, preprost in naraven. 

3. Pričeska – Nežni kodri

Preprosto in naravno pričesko, ki je zaokrožila Ivin pomladni make up, sta ustvarili Minela in Tjaša iz frizerskega salona Simple v Supernovi Šiška. Nežni pomladni kodri, rahlo razmršeni lasje in stranska prečka- Iva je videti čudovito in je navdih vsem dolgolaskam. Potrebujete le sveže umite lase in kodralnik. TRIK: Za najboljši učinek volumna las na fotografiji smo dosegli s feniranjem.

4. Stylingi – rožnata in druge sladoledne barve

Alenka Birk, urednica revije in stilistka, je v modno zgodbo vdahnila v nežne barve. Pastelni toni so prvi stilski znanilci pomladi. Naravnost obožujemo jih, ker smo že povsem naveličani temnih oblačil, plaščev in obutve. Pri izbiri stylingov je sledila izbranemu barvnemu konceptu, temu prilagodila tudi modne dodatke. »Pomladne podobe si vedno najprej zamišljam v rožnati in modri, ki jima postopno dodajam še druge tone.« TRIK: Nežna barvna paleta vas v hipu osveži in vam vdahne nežnost.«  

5. Torbice in teksture – Usklajena harmonija

Teksture so tudi pomemben del stylingov, bodite pozorni tudi na to. V Supernovinih trgovinah na Rudniku in Šiška smo našli ujemajoče se oblačilne kose in modne dodatke krasnih tekstur, ki vas bodo harmonično popeljali v toplejše dni. Izpostavili bi dve torbici, ki vam bosta ustvarili skomine po ‘šopingu’ in osvežitvi garderobe: belo za k rožnati poslovni podobi in vpadljivo okroglolično za k elegantnejši liniji. TRIK: Torbici z lahkoto kombinirate tudi k drugim stylingom.

Naj se pomlad začne!

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Sledite nam!

E-novice
Show Buttons
Hide Buttons