na vrh

Kaj Tvoja Najljubša Hrana Pove O Tebi?

Tvoja najljubša hrana

Povej mi kaj ješ in povem ti kdo si. Stari rek, v katerem se zagotovo skriva tudi nekaj resnice. Preberite, kaj vaša najljubša hrana pove o vas in vaši osebnosti.

Tradicionalna domača kuhinja

Najbolj uživate, ko je na mizi pražen krompir, pečenka ali pečen piščanec? Ne bi zamenjali nedeljske goveje juhe z rezanci za nič na svetu? Tradicionalna slovenska kuhinja je preprosta in okusna, tako kot vaše navade – radi imate stvari takšne kot so in kot ste jih vajeni, nič drugače. Vse, kar ni znotraj vaše cone udobja, vam predstavlja nepotreben stres in izziv.

Tradicionalna domača kuhinja
Tradicionalno slovensko nedeljsko kosilo, restavracija Vozi Miško.

Mehiška kuhinja

Sinonim za mehiško kuhinjo je pikantnost. Tako kot da čili mehiški kulinariki piko na i, tako tudi vi v svojem življenju iščete stvari, ki ga začinijo in popestrijo. Ljudje, ki jim je mehiška najljubša hrana, so pripravljeni tvegati, radi imajo dramo, radi so v središču pozornosti in radi imajo vse stvari, ki jim poženejo kri po žilah.

Mehiška kuhinja
Mehiške jedi v restavraciji Cantina Mexicana.

Azijska kuhinja

Azijska kuhinja je širok pojem, ki obsega veliko kuhinj, od kitajske, tajske, vietnamske, japonske … Na splošno azijska kuhinja slovi kot zdrava, kar pomeni, da veliko date nase, na svoje počutje in zdrav način življenja. Za azijsko kuhinjo so značilne tudi nenavadne kombinacije začimb in okusov, na primer sladko-kislo, kar kaže, da ste odprti, nimate predsodkov in ste vedno pripravljeni poskusiti nove stvari.

Azijska kuhinja
Japonsko klasiko, suši, lahko poskusite v restavraciji Running Sushi & Wok.

Balkanska kuhinja

Obožujete poletje, saj je to glavna sezona žara, čevapčičev in klobasic. Burek jeste kar za zajtrk, čevapčičev pa nikoli ne naročite brez kajmaka. Vaš moto bi lahko bil »le enkrat se živi«. Radi imate izobilje, radi se pokažete in pohvalite, prija vam pozornost. Ljubitelji balkanske kuhinje ste dobrodušni in temperamentni. 

Balkanska kuhinja
Sarajevske specialitete v restavraciji Vozi Miško.

Italijanska kuhinja

Tako kot so napisani recepti za italijanske jedi, je tudi recept za vaše življenje – preproste sestavine, vendar odlične kakovosti in okusa. Ste kreativni in odprti, predvsem pa znate uživati in ceniti dobre stvari v življenju. Če nekdo reče testenine, vi ne vidite samo špagetov, temveč tisoč različnih načinov, kako bi jih pripravili.

Italijanska kuhinja
Ljubitelji italijanske kuhinje boste na svoj račun prišli v restavraciji Piazza del Papo.

Francoska kuhinja

Francoska kuhinja slovi kot ena najboljših na svetu, ravno zato prisegate le na najboljše. Imate zob za sladko, obožujete sladice in pecivo, vaša najljubša osnova pri kuhanju pa je maslo. Radi se razvajate, veliko vam pomeni kakovost, ki ga vedno postavljate na prvo mesto, ne glede na ceno. Sebe vedno postavljate na prvo mesto in če bi vas kdo vprašal, kako bi se opisali z eno besedo, bi odgovorili »uživači«.

Francoska kuhinja

Se strinjate z zapisanim, ali vaša najljubša hrana opiše vašo osebnost? Kakorkoli, če smo vam naredili lušte, se lahko v omenjenih kulinarikah razvajate v restavracijah Cantina Mexicana, Vozi Miško, Running Sushi & Wok in Piazza del Papa v nakupovalnem središču Supernova na Rudniku v Ljubljani.

Avatar

Adrijana Korez

 

Instagram
  • Sprayground nahrbtniki za odštekane! 🌈
.
.
#supernovaljubljana #supernova #theathletesfoot #taf #sprayground #streetwear #styleinspo
  • Všečkaj, če bi nosila novo ZOE kolekcijo Untamed. 🌴
.
.
#supernovaljubljana #supernova #polleosport #newin #newcollection #sport #trends #style #zoe #untamed #spring #summer #untamedcollection #zoeuntamed #sportoutfit
  • Liscina pomladna eleganca. 🌷
.
.
#supernovaljubljana #lisca #liscalingerie #lingerie #beautiful #elegant #beauty #feelspecial #details #flowers #spring #women #romantic #liscafashion #shopping #mall #love
  • V The Body Shop sta prispeli najbolj osvežilni poletni kolekciji! 🥒 Cool Cucumber z vonjem po kumarah in mentolu prijetno hladi, 🍋 Zesty Lemon z vonjem po sočnih limonah pa krasno osveži.
.
.
#supernovaljubljana #supernova #thebodyshop #thebodyshopslovenija #summer #summercollection #newin #beauty #fresh #cool #cucumber #lemon #zestylemon #coolcucumber
  • GIVEAWAY | @manipedispa_supernova ti podarja trajno gelish lakiranje nohtov! 💅

V nagradni igri sodeluješ tako, da v komentar zapišeš prijateljico, ki si želi lepih in urejenih nohtov.

Žrebamo v petek, 22. 5. 2020. Srečno! 😊

Veseli bomo, če boste sledili naši Instagram strani in sodelovali tudi v prihajajočih nagradnih igrah. 😉
.
.
#supernovaljubljana #supernova #manipedispa #giveaway #nagradnaigra #prizegame #gelish #win
  • Naj vam otroški Disney junaki polepšajo dan s svojimi prikupnimi izrazi in zabavnimi detajli. 😍
.
.
#supernovaljubljana #supernova #pandora #disney #jewellery #charms #bracelet #style #details

Sledite nam!

E-novice
Show Buttons
Hide Buttons