na vrh

Edinstveni Pomladni Kosi V Vaši Garderobi

Pomlad je najboljši čas za nove priložnosti. Da vašo garderobo prebudite iz zimskega spanja, ne potrebujete popolnoma novih oblačil, za začetek bodo dovolj že spodnji pomladni kosi oblačil, ki bodo popestrili vaš stil.

1. Ruta s cvetličnim vzorcem

Resda je pomlad najlepši letni čas, vendar nanj nikoli nismo prav pripravljeni. Jutranje temperature blizu ledišča, popoldanske blizu poletnim, nepredvidljive plohe, veter … Zato so šali ali rute nepogrešljivi pomladni kosi, ki ne le da vas v pravem trenutku pogrejejo, ampak tudi stilsko dovršijo vašo garderobo. Šali ali rute v cvetličnih vzorcih so kot nalašč za popestritev monotonih pomladnih trench plaščev in usnjenih jaken.

Satenasta ruta s potiskom, s’Oliver.

2. Nepogrešljiv pomladni kos: sončna očala

S pomladjo pridejo tudi sončni dnevi, sončna očala pa kos, brez katerega ne zapustimo doma. Nakup sončnih očal je draga in dolgoročna investicija, zato njihov nakup vedno dobro premislite. Kar pa še ne pomeni, da morate priseči na klasiko. Sončna očala Dolce Gabanna so odlična izbira za tiste, ki rade več skrijete kot razkrijete. Na zunaj namreč izgledajo klasična sončna očala, na notranji strani pa skrivajo svojo drzno in hipijevsko plat. Saj veste, bistvo je očem skrito.

Sončna očala Dolce Gabbana, Optika Felix.

3. Ročna ura s cvetličnim vrtom

Ste naveličani klasičnih ženskih ročnih ur v zlati ali srebrni barvi, z baročnim okrasjem ali nevpadljivo številčnico? Potem je čas za malce drznosti in svežine! Znamka ročnih ur Olivia Burton se lahko pohvali s čudovitimi ročnimi urami, kjer je glavni motiv cvetlični vzorec. Takšna ura je lahko odlična popestritev vaše garderobe, s katero izražate svojo nežno in nagajivo plat. Na voljo so v poslovalnicah Slowatch.

pomladni kosi: ročna ura
Ročna ura Olivia Burton London, Slowatch.

4. Bluza z vzorci

Bluze z vzorci in potiski so veliko bolj univerzalni modni kosi, kot si mislite. V kombinaciji s krilom in blazerjem jih lahko nosite kot poslovno obleko, v kombinaciji s kavbojkami se brez skrbi odpravite na kak dogodek, v kombinaciji s kratkimi hlačami pa bodo idealne za sprehode po plaži! Takšne in drugačne bluze pa so tako ali tako »must have« pomladni kosi v vaši garderobi.  

bluza
Bluza s cvetličnim potiskom, H&M.

5. Simpatične rutke za lase

Rutke za lase smo pri drznih gospodičnah opazili že lani, zagotovo pa bodo letos pravi modni trend! Rutka bo vašemu videzu dodala francoski šik, na slab dan pa lahko preusmeri pozornost stran od vaše neurejene pričeske. Na policah trgovin že najdete najrazličnejše rutke, nam so v tem času najbolj všeč pisane in igrive.

pomladni kosi: rutka za lase
Ruta za lase, Promod.

6. Pasna torbica – več kot le torbica

Pasna torbica je postala več kot samo priročna torbica za najnujnejše stvari. Je modni dodatek, ki lahko izvrstno dopolni vašo garderobo, zato vedno zagovarjamo, da kupite takšno, ki vam je všeč in jo lahko kombinirate k različnim stilom. Pasno torbica z vzorcem lahko uporabite tako za spomladanski sprehod po Rožniku, pohajanje po stari Ljubljani ali obisk nakupovalnega središča.

pomladni kosi: pasna torbica
Pasna torbica David Jones, Bags&More.

Izdelki na slikah so na voljo v izbranih poslovanicah v nakupovalnem središču Supernova na Rudniku.

Avatar

Adrijana Korez

 

Instagram
Instagram has returned invalid data.

Sledite nam!

E-novice
Show Buttons
Hide Buttons